SAUZEN        PASTA DINNER KITS

Al onze heerlijke sauzen

sauzen


Nieuw Tradizionale.


Tradizionale heeft de beste voedingsscore op het gebied van calorieën, vet, suiker en zout in vergelijking met andere Italiaanse Miracoli sauzen op de Belgische markt. Zonder kunstmatige conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen, geschikt voor veganisten, -30% vetten.



Onze klassieke smaken.


Vol zongerijpte tomaten en verse groenten – onze kant-en-klare sauzen geven u veel keuze en lekkere variatie bij het thuis bereiden van uw pastamaaltijden … Maar, aarzel zeker ook niet om er zelf uw eigen toets of vleugje fantasie aan toe te voegen. Al is het maar voor het kookplezier!



500x250



Bio.


Natuurlijk lekker, natuurlijk bio: onze twee recepten, Italiano en Basilico, vol met tomaten, basilicum en andere groenten, en nog steeds met de unieke Miracoli smaak en de geheime kruidenmix.



bio







Onze complete pasta dinner kits!


kits


Heerlijk en makkelijk te bereiden.


Alles zit erin : pasta van harde deegwaren, de lekkere saus, én, de geheime kruidenmix voor die unieke Miracoli smaak. Proef alle heerlijke smaken : bijvoorbeeld de klassieke spaghetti met de bekende tomatensaus met kruiden, de macaroni met de unieke en onweerstaanbare kaassaus, of de spaghetti Bolognese …



500x250